LGK 2019: nat, natter, kletsnat!

07.10.2019 > De mentale voorbereiding van het Golfhorstteam op de Limburgse golfkampioenschappen was optimaal. Ondergetekende had zaterdag het maandbeker klassement 2019 gewonnen en Marian/Brigitte/Marc/Marco en Ton hadden zich via de zaterdagwedstrijd goed opgewarmd met het doel om als team de Limburg Trophy binnen te halen.

De weersverwachtingen waren ongekend slecht en bij aankomst bij G & C club Hoenshuis in Voerendaal nog slechter. Alle deelnemers hadden natuurlijk met dit probleem te maken, maar de baan was zompig en op een gegeven moment waren de greens zelfs doorweekt.

Individueel was Ton de beste met 30 punten, maar de rest kwam helaas met een score binnen waarmee een goede teamscore ver te zoeken was.

Thuisploeg Hoenshuis ging er met de winst vandoor en ook individueel was het Hoenshuis dat de prijzen pakte. Bij de heren met een score van 76 slagen. Hoe hij het gedaan heeft? Joost mag het weten, maar petje af onder deze omstandigheden.

Volgend jaar vindt het LGK plaats op onze Golfhorst en hopelijk is ons team dan ook in het voordeel.

Dus iedereen het beste beentje voorzetten tijdens de strokeplay 2020 om je voor dat LGK  te kwalificeren.

Zelf vind ik het altijd een eer en bovendien heel leuk om voor de Golfhorst uit te komen. Dus ik ga wederom mijn best doen in 2020.

Teamgenoten bedankt en iedereen  succes het komend jaar.

Karel Dirkse