Cees Mulder: ‘Vrijwilliger van het Jaar’

12.10.2022 > Afgelopen zaterdag is de jaarlijkse vrijwilligersdag van onze golfvereniging gehouden. Het bestuur wil daarmee alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Zo’n 40 vrijwilligers (de meesten met aanhang) begonnen de zonnige dag met koffie en een broodje. Na een openingswoordje van voorzitter Jan Buskes ging iedereen die zich opgegeven had voor een rondje golf, de baan in.

Tussendoor kregen we ‘albondigas en salsa de tomate’. Na de wedstrijd werden we getrakteerd op een heerlijk Spaans buffet met daarbij een lekker drankje. De voorzitter heeft Cees Mulder ‘gehuldigd’ als ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Dit voor zijn hele oeuvre, wedstrijdleider gedurende meer dan 11 jaar. Nel en Cees, proficiat!

Organisatie, team bar en catering, bedankt!

Klik hier voor de fotoreportage!

Met dank aan Aart!