Winnaars zaterdagwedstrijd: Arjen Duvekot en Marc Bovee. Eagle voor Ruud Vermeer!

13.05.2018 > De zaterdagwedstrijd van 12 mei is gespeeld met 20 deelnemers. 8 in de categorie met hcp 21-45 en 12 in de categorie met hcp 9-20.9; gestart werd om 10 uur en de laatste flight kwam binnen om 15.00 uur. Er is ruimte genoeg voor deelname aan deze gezellige wedstrijd. Dus twijfel niet en schrijf je eens in!

Overigens zit buienradar met de voorspellingen op onze zaterdag er meestal naast. Indien er al regen voorspeld wordt, is dit in 95% van de gevallen ruim voor of ruim na de wedstrijd. Uitslag: hoge hcp 1e Arjen Duvekot (33 stf), lage hcp 1e Marc Bovee (37 stf). Vermeldenswaard is dat Marc deze wedstrijd speelde vanaf rood. Ruud Vermeer sloeg een eagle op hole 15. Heren proficiat!