Finale matchplaykampioenschap echte titanenstrijd

27.09.2018 > Afgelopen weekend is de finale van het matchplaykampioenschap gespeeld. Zaterdag de halve finales nog bij mooie weersomstandigheden, maar zondag was het weer bar en boos. Het werd een echte titanenstrijd, die voor veel spelers pas na uren in de wind en stromende regen werd beslist.

Bij de heren in de categorie A werd Marc Bovee de kampioen, met Paul van Zon als 2e, Rob Bouten 3e en Job Pijpers 4e.

Bij de dames werd Brigitte Peeters 1e. Zij versloeg Hermine Titulaer in de finale. Anita van den Heuvel won de strijd om de 3e plaats van Han Driessen.

Bij de heren categorie B wist Leo (LT) van de Laak de finale te winnen van Hub Sturme. Jan Buskes won de strijd om de 3e plek van de andere Leo van de Laak.

Alle spelers van harte gefeliciteerd!