Hole-in-one voor Nel Berben op hole 8 Americabaan

23.09.2018 > Afgelopen vrijdag waren er 29 inschrijvingen voor de wedstrijd op de Americabaan. In verband met de slechte weersverwachting kwamen er ’s morgens al 3 afmeldingen. Het zag er inderdaad niet goed uit en daarom werd om 10.10 uur door de wedstrijdleiding besloten om de wedstrijd niet door te laten gaan. Ongeveer de helft van de spelers ging huiswaarts en de andere helft trotseerde de regen.

Door de harde wind waaiden de buien over en kon er toch gespeeld worden. Je weet het maar nooit in Nederland. Tijdens deze ronde is het Nel Berben gelukt om op hole 8 een hole-in-one te slaan. Uiteraard werd dit onder het genot van een drankje gevierd. Voor deze prestatie werd door Merieke een miniatuur-mini uitgereikt. Hierbij een foto van een stralende Nel op hole 8, gemaakt door Ben Jenneskens. Nel, Van harte gefeliciteerd met de hole-in-one! Namens de wedstrijdleiding van de vrijdag.

Han Driessen-Smits