Jaarlijkse zomertoernooi: zondag 26 juli a.s.

29.06.2020 > Op zondag 26 juli organiseert de vereniging weer het jaarlijkse zomertoernooi. De inschrijving is reeds gestart in E-Golf4U. De organisatie, Kitty, Marian en Han, gaat er weer een supergezellige dag van maken. Ook de vereniging zal weer een leuk bedrag bijdragen. Er zijn leuke prijzen te verdienen. Wij hopen op een grote opkomst! Kitty, Marian en Han.

Verdere informatie:

• 11.00 uur ontvangst met koffie/thee en vlaai
  • 11.35 uur briefing en wedstrijduitleg
  • 11.45 uur vertrek naar de holes
  • 12.00 uur shotgun start
  • Hole 1/10: broodje gyros en drankje door de baan, uitgeserveerd aan tafel
  • 16.30 uur bij binnenkomst gratis drankje
  • 17.30 uur klein BBQ-bordje met minibroodje uitgeserveerd aan tafel op het terras (bij goed weer)
  • Prijsuitreiking
  • Inschrijftarief voor dit alles slechts € 15,00
  • De vereniging betaalt p.p. € 10,00 bij en zorgt daarnaast ook nog voor leuke prijzen.
  • Leden van de Americabaan betalen € 30,00 greenfee, te voldoen op de dag zelf bij de balie van de receptie.
  • Partners, niet-leden, kunnen dit jaar helaas niet deelnemen aan het gezellig samenzijn na de wedstrijd i.v.m. ruimtegebrek (COVID-19).

Inschrijving en betaling:

• Uw inschrijving is pas geldig na ontvangst van € 15,00 op rekeningnummer NL52 RABO 0123 6599 57 van de vereniging met vermelding van uw lidcode.
  • Betaling en opgave s.v.p. voor 21 juli 2020 i.v.m. de catering.

Een gezellige dag gewenst! Kitty, Marian en Han