Kwartfinalisten Matchplay 2019 bekend

08.08.2019 > De Matchplay-kampioenschappen tellen dit jaar zo’n 60 deelnemers/sters in 3 categorieën: Heren A, Dames A en Heren senior 55+. De onderlinge poulewedstrijden zijn inmiddels gespeeld en van elke categorie zijn er nu nog 8 spelers/sters over. Wilt u weten hoe de strijd zich ontwikkeld…?, kijk dan op het publicatiebord in de hal, waar het afvalschema hangt.

Wedstrijden kwartfinales Heren A:

• Clint Coppers – Marco vd Voort
  • Ruud Vermeer – Paul v Zon
  • Bart Kersten – Jeroen vd Heuvel
  • Peter Bouten – Ton Daamen

Wedstrijden kwartfinales Dames A:

• Brigitte Peeters – Desiree Adank
  • Ada Duvekot – Henny v Ham
  • Anita vd Heuvel – Han Driessen
  • Marian Kuenen – Bets vd Heijden/Karin v Kemenade

Wedstrijden kwartfinales Heren Senior 55+:

• Marcel Roy – Math Gommans