Maandbekerwedstrijden Americabaan afgerond

16.10.2018 > Het zomerseizoen loopt ten einde en de maandbekerwedstrijden op de Americabaan zijn inmiddels allemaal gespeeld. De maandbeker in september is gewonnen door Frans van Rhee bij de lage handicappers en door Paul von Liebenstein bij de hoge handicappers (foto l.). De wedstrijd in oktober moest vervolgens de beslissing brengen, wie de beker definitief mee naar huis mocht nemen, want er waren nog meerdere kanshebbers.

Winnaars in oktober zijn geworden Jac Paulus bij de lage handicappers en Cees van Beek bij de hoge handicappers (foto l.). Nadat iedereen zijn laatste ballen geput had, bleken bij de lage handicappers twee spelers (Jac Paulus en Ton Derix) gelijke punten te hebben. Door de wedstrijdleiding werd besloten, dat zij moesten putten voor de uiteindelijke overwinning.

Onder het toeziend oog van de talrijke deelnemers aan de vrijdagwedstrijd streden Jac en Ton voor de overwinning. Uiteindelijk werd Jac Paulus winnaar. Bij de hoge handicappers mocht Harry Feller de beker mee naar huis nemen. Na afloop werden beide winnaars nog uitgebreid gefeliciteerd en vastgelegd op de gevoelige plaat (foto r.).