Matchplay-kampioenschappen met gezamenlijke slotdag op 17 september

28.02.2023 > Het zomerseizoen staat al weer voor de deur en hopelijk kunnen we afscheid nemen van het natte seizoen. April is de maand waarin de competities en het matchplayseizoen starten. Vanaf 1 maart tot 28 maart kunnen leden van onze vereniging zich inschrijven voor de matchplay-kampioenschappen via Golf4U.

Matchplay iets voor jou? “Daar heb ik toch niets te zoeken met mijn handicap?”; “Ik golf nog niet lang genoeg om mee te doen.” We kennen het allemaal, maar het is gewoon leuk om door het zomerseizoen heen een onderlinge competitie in een andere vorm te spelen. Ook is het een uitdaging eens te proberen een speler/speelster met een lagere handicap te verslaan. Je leert er veel van en de ‘lagere handicapper’ moet nog altijd maar bewijzen dat hij/zij op dat moment de betere is…

Ook dit jaar spelen we in 2 categorieën, gesplitst in dames en heren poules:

Cat. A: staat open voor alle leden, ongeacht leeftijd en handicap en zij spelen voor de titel matchplay-kampioen(e).

Cat. Senior: staat open voor alle leden die op 1 juli 50 jaar of ouder zijn, ongeacht handicap, en strijden voor de titel Senior-matchplay-kampioen(e).

Na 1 april volgt de poule-indeling en kunnen de wedstrijden onderling worden afgesproken. Er wordt een app-groep aangemaakt waarin alle deelnemers hun uitslagen kunnen doorgeven. De standen zijn dan te volgen via de “Matchplay”- button op de website. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de grote van de poules bepaald.

Slotdag matchplay zondag 17 september

Op de slotdag zondag 17 september wordt voor alle deelnemers de finaledag georganiseerd. Alle halve finalisten van elke categorie spelen dan de finalewedstrijd om de plaatsen 1 t/m 4. De uiteindelijke winnaars en winnaressen hiervan krijgen een vermelding in de ‘Wall of Fame’. Alle overige deelnemers (diegenen die tussentijds zijn afgevallen), worden uitgenodigd deel te nemen aan een greensome koppelwedstrijd matchplay.

Dus inschrijven via de website https://golfhorst.e-golf4u.nl en de inschrijving is gratis.

Wij hopen op een grote deelname.

Namens de wedstrijdcommissie,

Arno van den Heuvel en Sjef Claessens

Reacties zijn gesloten.