Mogelijkheid om 9-holes wedstrijd te lopen

20.06.2019 > Zoals al eerder in een nieuwsbrief is meegedeeld, is het ook mogelijk om 9 holes mee te doen bij de clubwedstrijden. Op die manier kun je kennismaken met de wedstrijden op de grote baan, is de overstap vanaf de Americabaan minder groot of je kunt rustig terugkomen van een blessure. Je kunt daarbij ook kiezen voor de tee die bij je past, dus starten vanaf oranje of rood is ook bij 9 holes mogelijk.

Afspraak is dat er geen inleggeld betaald hoeft te worden, maar dat je dan dus ook niet meedoet voor de prijzen. De wedstrijd is wel qualifying. Net als bij een normale 9-holes Q-ronde tel je er 18 punten bij.

Inschrijven kan via onze website https://golfhorst.e-golf4u.nl. Zet in de opmerkingen bij het opgeven voor de wedstrijd dat je graag 9 holes wilt lopen. Wil je de 1e 9 lopen, vermeld dat er dan ook bij. De wedstrijdleiding zorgt voor een leuke flightindeling.

Namens de wedstrijdcommissie, Marco Van de Voort