Nieuw: landelijke mixed scramble competitie

09.11.2017 > Wij hebben een mail ontvangen van Dutch Golf inzake een nieuwe mixed scramble competitie, deze wordt in het najaar 2018 gespeeld op de zaterdagmiddag: een geheel nieuwe laagdrempelige competitie met een eenvoudige opzet. Op de wedstrijddag spelen de teams in flights van 6, 4 teams (dus 24 personen spelen en 6 van het ontvangende team spelen niet). Wel een gezamenlijke borrel als afsluiting maar geen eten.

De greenfee is 20 euro p.p. per wedstrijd en het eenmalige inschrijfgeld bedraagt per team 90 euro.

Wij denken dat er op de Golfhorst wellicht ook golfers zijn die interesse hebben in deelname aan deze competitie die gespeeld wordt in teams van 6 (wisselende samenstelling mag).

Texas scramble wordt over het algemeen graag gespeeld en het is een gemengde competitie.

Voor meer informatie:

Let’s scramble informatie en/of op de site van de BV: klik hier!