Nieuwsbrief juni van Golfbaan de Golfhorst BV

31.05.2020 > Beste leden, naar aanleiding van de nieuwe versoepelingen van het kabinet, zijn wij uiteraard erg blij dat we jullie vanaf 1 juni ook weer mogen ontvangen op ons terras en in ons restaurant. Natuurlijk is hier weer een aantal voorwaarden/ maatregelen aan verbonden, waar wij maar ook jullie je aan dienen te houden.

Vanaf 1 juni geldt het volgende voor het terras en restaurant:

• Voordat men plaatsneemt, eerst melden bij iemand van de bediening; hij/ zij geeft de tafel vrij.
  • Er mogen maximaal 4 personen zitten per tafel. Je mag er ook niet bij gaan staan!
  • Stoelen en tafels mogen niet verschoven worden.
  • Je dient continu 1½ meter afstand te houden.
  • Er mogen binnen maximaal 30 gasten eten/verblijven (exclusief het personeel).
  • Graag met pin/contactloos betalen!

De maatregelen zoals die voor het golfen gelden, blijven gewoon van kracht zoals:

• Iedereen dient nog steeds online te reserveren via E-Golf4U.
  • Voor de Americabaan geldt nog steeds dat men per mail of telefoon dient te reserveren.
  • Maximaal 3 personen per flight; alle namen moeten gereserveerd staan (geen onbekend!).
  • Alle spelers dienen zich vooraf in het clubhuis bij de receptie te melden; dus ook alle leden!
  • Oefenfaciliteiten zijn beschikbaar ook als er geen les of starttijd is gereserveerd.
  • Verder blijven t.a.v. het golfen alle maatregelen van kracht zoals aangegeven in de vorige  nieuwsbrief van 7 mei jl.

Bovenstaande regels gelden in ieder geval tot 1 juli 2020.

Laten we ons met zijn allen houden aan deze maatregelen, zodat we ook allemaal optimaal kunnen genieten van de versoepeling! Heb geduld en respect voor elkaar! Wij zullen helaas gedwongen zijn jullie de toegang tot het golfterrein te ontzeggen indien jullie handelen in strijd met één van deze maatregelen!

Daarnaast nogmaals het verzoek aan de niet-werkende golfers: reserveer zoveel mogelijk op doordeweekse dagen, zodat de werkende golfers in het weekeinde terecht kunnen!

Team de Golfhorst