Stormachtige zondagmorgenwedstrijd

10.02.2020 > De zondagmorgenwedstrijd van 9 februari op de Americabaan stond in het teken van de naderende storm. Nog geen echte storm, maar wel zeer stevige windvlagen. Er waren spelers die blijkbaar geen enkele hinder van de wind ondervonden, maar anderen zagen de ballen een volledig verkeerde kant op gaan. We zullen maar zeggen dat het alleen aan de wind lag.

Daarnaast was er nog een slachtoffer, namelijk ondergetekende. Ik had mijn trolley naast baan 6 geparkeerd en we stonden volledig geconcentreerd te putten. Door de spelers achter ons werden we er opmerkzaam op gemaakt dat die kar zich zelfstandig had gemaakt en met hulp van de wind zo de vijver in was gelopen.

Met hulp van mijn flightgenoten (dank Ger, Karel en Eugène) kreeg ik hem snel weer op het droge. Gelukkig geen schade, wel een schone kar en schone clubs!

Jos Backus