Win jij een jaar lang gratis lidmaatschap?

09.09.2019 > Dit jaar organiseert de BV geen ‘Golfhorst Open’. Toch heb je de kans om een jaar lang gratis lidmaatschap te winnen. Meld je dan aan voor de ‘Swinkelsche Open’ die op 5 oktober in Someren wordt gehouden. Lees hier verder de tekst zoals die op de website van de Swinkelsche staat.

Dan is er nog een agendawijziging. Het traditionele slottoernooi op de grote baan spelen we dit jaar in de vorm van een uitwisseling met de Swinkelsche. We willen afwisseling brengen in het wedstrijdaanbod en in de spelvorm. Als deze opzet slaagt, dan organiseren we ook in 2020 een uitwisselingstoernooi in Someren.

De inschrijving voor de wedstrijd van 2 november a.s. staat al open. Je kan je op de gebruikelijke wijze aanmelden via E-Golf4U.