Vanaf oktober a.s.: start winterlessen Remo

17.09.2021 > Vanaf oktober start ik met de winterlessen 2021/2022 met de volgende pakket-omschrijving: 2x privé les van 25 minuten per maand per persoon, na de eerste privé-les maak ik samen met de golfer een doelstelling waar we samen naartoe gaan werken.

3x 50 minuten groepstraining in een groep van maximaal 6 golfers. Deze trainingen ga ik meer op niveau geven, hoge en lage handicap. Als je zelf een groep maakt van 4, 5 of 6 personen graag, deze mag je ook zelf plannen. Zo kan ik trainingen nog persoonlijker op niveau verzorgen.

1x per maand een wedstrijd op de Americabaan, spelvorm is Eclectic. De periode loopt van oktober tot en met maart 2022.

Iedereen heeft de mogelijkheid een vaste golfbuddy te kiezen, je mag de privé-les samen met je buddy plannen zodat 2 keer 50 minuten golfles plant of 4x 25 minuten golfles per maand plant.

Dagen van trainingen zijn woensdag tot en met zondag.

Kosten bedragen € 82,50 per maand, neem je 6 maanden krijg je een lesuur baanles cadeau per persoon. Het minimaal aantal maanden is drie achter elkaar. De vereniging draagt net als vorig jaar per lid € 22,50 bij.

Heb je zelf een groep, kun je groepslessen met mij plannen of zelf via mijn online lesagenda, als je geen groep hebt, maak ik open groepstrainingen aan in mijn agenda op de gebruikelijke manier.

Heb je zelf geen groepje, geen probleem want ik plan zelf ook vaste groepjes op vaste momenten.

Voor vragen of om aan te melden mail remo@rkgolf.nl

Remo Kuypers