Zaterdag 28 december: oliebollentoernooi voor alle leden van de vereniging!

02.12.2019 > Op zaterdag 28 december organiseren wij samen met de BV weer het traditioneel gezellige oliebollentoernooi voor alle leden van de vereniging. Bij meer dan 80 deelnemers spelen we op beide banen! De laatste jaren hadden we over de 100 deelnemers, daar gaan we dit jaar ook van uit.

Het programma:

• vanaf 10.00 uur: ontvangst met koffie en apfelstrudel;
  • om 10.40 uur: uitleg van de spelvorm en daarna de baan in voor een shotgun-start;
  • vanaf 11.00 uur: aanvang wedstrijd over 18 holes, drankje in de baan;
  • om 15.00 uur: terug in het clubhuis, drankje en oliebollen;
  • vanaf 15.30 uur zijn ook alle niet-deelnemers van harte welkom om het glas te heffen op 2020.

De kosten voor deelname zijn € 8,50 en daarvoor krijg je koffie met apfelstrudel bij binnenkomst, keuze uit warme chocomel of Schrobbelèr in de baan en na afloop oliebollen en 2 consumptiebonnen.

Greenfee Americabaanleden € 15,00 / niet-speelrechthouders en registratieleden  € 30,00. De greenfee kunt u op de dag zelf afrekenen bij de receptie.

Na de prijsuitreiking luiden de heren Swinkels het Golfjaar 2019 met ons uit en toasten we met z’n allen op het nieuwe jaar. Natuurlijk zorgen wij weer voor leuke prijzen!

Inschrijven -via E-Golf4U- kan tot 23 december 17.00 uur.

De inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling op rekeningnummer NL52 RABO 0123659957 t.n.v. Golfvereniging Golfhorst o.v.v. je lidcode/naam. Americabaan- en registratieleden betalen € 8,50 op dit rekeningnummer en bij binnenkomst de greenfee aan de receptie.

De wedstrijdcommissie