Integraal overgenomen nieuwsbrief van de Golfhorst BV n.a.v. de persconferentie van 6 mei 2020

07.05.2020 > Beste leden, naar aanleiding van de persconferentie van 6 mei 2020  is het ons een groot genoegen jullie te kunnen informeren dat we vanaf 11 mei 2020 weer mogen golfen! Dit houdt in dat we jullie vanaf komende maandag weer van harte welkom heten op zowel Golfbaan de Swinkelsche als Golfbaan de Golfhorst! Uiteraard zit aan de toestemming om weer open te gaan een aantal voorwaarden verbonden, waar wij ons als golfbaan, maar ook jullie je als golfer aan zullen moeten houden; dit in het kader van de richtlijnen die de overheid ons gegeven heeft.

Het is daarom dan ook van het grootste belang dat iedereen zich houdt aan de onderstaande richtlijnen en maatregelen.

Vanaf 11 mei 2020 gelden de volgende voorwaarden:

• Alleen speelrechthouders van de home course kunnen op hun eigen baan golfen, maar alleen indien zij vooraf gereserveerd hebben!
  • Iedereen dient online te reserveren via E-Golf4U.
  • Voor de Americabaan geldt dat men per mail of telefoon dient te reserveren.
  • Maximaal 3 personen per flight; alle namen moeten gereserveerd staan (geen onbekend!).
  • Je kunt maximaal 5 dagen vooraf reserveren.
  • We starten zoals gebruikelijk om de 10 minuten.
  • Je mag pas maximaal 15 minuten voor je starttijd aanwezig zijn op het golfterrein.
  • Je dient je vooraf te melden bij de receptie!
  • Het restaurant van het clubhuis, het terras, de douches en kleedruimtes zijn dicht.
  • Alleen de lockerruimte is toegankelijk tussen 8.00 – 20.00 uur.
  • Golfbuggy’s kunnen telefonisch gereserveerd worden (alleen voor 1 of 2 personen uit dezelfde huishouding!). Deze dienen ter plaatse via pin te worden betaald, alleen pin!
  • Huur van golfsets is niet mogelijk.
  • Gebruik zoveel mogelijk digitale scorekaarten via de app golf.nl.
  • Ga voorafgaand aan het bezoek thuis naar het toilet (in de baan zijn de toiletten gesloten!).
  • De driving range is beperkt geopend, met de helft van de matten open (om/om).
  • Verder gelden de regels van de RIVM (hygiëne/afstand/ horeca):
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden Celsius).
  • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft en/ of benauwdheidsklachten.
  • Was voor en na het golfen je handen.
  • Houd gelijke tred met de andere flights, bij oponthoud bal oppakken en doorlopen (inhalen is niet toegestaan!).
  • Vermijd fysiek contact met andere golfers en hun spullen.
  • Raak de vlaggenstok niet aan!
  • Ga na het voltooien van de ronde of les meteen weer naar huis.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op!
  • Vanaf 18 mei 2020 gelden alle bovenstaande voorwaarden met als toevoeging:
  • Naast de leden mogen nu ook registratie leden, speelrechthouders van de Swinkelsche én alle greenfee spelers weer golfen op beide golfbanen.
  • Zij kunnen reserveren via mail of telefoon.
  • Zij dienen zich te melden bij de receptie en daar af te rekenen; alleen per pin!

Bovenstaande regels gelden in ieder geval tot 1 juni 2020. Wij zullen gedwongen zijn jullie de toegang tot het golfterrein te ontzeggen indien jullie handelen in strijd met één van bovenstaande maatregelen!

Laten we ons met zijn allen houden aan deze maatregelen, zodat we ook allemaal optimaal kunnen genieten van de versoepeling! Heb geduld en respect voor elkaar!

Daarnaast het verzoek aan de niet-werkende golfers: reserveer zoveel mogelijk op doordeweekse dagen, zodat de werkende golfers in het weekeinde terecht kunnen!

Tot slot kan er ook weer golfles gevolgd worden, echter ook onder een aantal voorwaarden; neem hiervoor contact op met de golfpro naar keuze!

Graag tot snel op één van onze prachtige golfbanen!

Team de Golfhorst