20e Nationale Golfcourse Bird Watching Day

30.04.2019 > Op zaterdag 18 mei organiseert de NGF de 20e Nationale Golfcourse Bird Watching Day. Ook onze golfvereniging doet hier dit jaar weer aan mee. De bedoeling is om te inventariseren welke vogels er op en nabij onze golfbaan leven.

De deelnemers verzamelen zich ’s morgens om 06.00 uur op de parkeerplaats van de Golfhorst om vervolgens om 06.10 uur te vertrekken voor de rondwandeling op de golfbaan. Dit o.l.v. deskundige vogelkenners van Vogelwerkgroep ’t Hökske uit Horst aan de Maas. Zij hebben dit jaar al gezorgd dat er veel woongelegenheid is voor de vogels op onze golfbaan door het plaatsen van een 34-tal nestkasten.

Om ongeveer 08.30 uur vindt er een nabespreking in het clubhuis plaats onder het genot van een kopje koffie of thee met gebak. Inschrijven kan tot donderdag 9 mei via een lijst die op het prikbord in het clubhuis hangt.

Contactpersonen: Fried Hoeijmakers (06-108 888 63) en Hans Appeldoorn (06-518 432 63).