Limburgse Golf Kampioenschappen 2020 zondag 4 oktober op de Golfhorst

19.08.2020 > De organisatie van de Limburgse Golf Kampioenschappen heeft onlangs besloten dat de editie van 2020 georganiseerd gaat worden. Natuurlijk is dit onder voorbehoud dat de situatie rond corona niet wezenlijk verslechtert en dat de richtlijnen van het RIVM en van NOC-NSF en de NGF gevolgd kunnen worden. Op dit moment is dat het geval, zo is gebleken uit gesprekken die we met de vereniging en de horeca van de Golfhorst hebben gehad.

Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 4 oktober 2020 waaraan, zoals het er momenteel uitziet, elf Limburgse Golfverenigingen zullen deelnemen. Wij als organisatie zijn blij dat we met dit aantal deelnemende verenigingen kunnen spreken van een volwaardig kampioenschapstoernooi.

In het LGK Magazine #5 vindt u al veel informatie over deze editie van de Limburgse Golf Kampioenschappen.

Klik hier om Magazine #5 van de LGK-website te downloaden.