Strokeplaykampioenschappen 2020 succesvol afgesloten na mooi golfweekend

14.07.2020 > Op de Golfhorst is afgelopen weekend gestreden om de titel ‘Strokeplay Kampioen 2020’! Er werd gespeeld in drie categorieën: dames, heren en heren senioren. Daarnaast was er bij de heren senioren een extra prijs voor de speler met de laagste netto-score. Helaas was er voor de geplande wedstrijd op de Americabaan dit jaar te weinig belangstelling. Als we het concept wat kunnen aanpassen, rekenen we volgend jaar op meer deelnemers van de Americabaan.

De baan was prima geprepareerd en het weer werkte ook goed mee. Tel daarbij op een aantal zeer gemotiveerde spelers en alle ingrediënten voor een mooi golfweekend waren aanwezig!

Laagste netto-score

Om met de prijs voor de laagste netto-score te beginnen: die werd gewonnen door Piet Hutjens met een netto-score van 139 slagen over twee wedstrijden.

Dames

De prijzen bij de dames werden na 3 rondes verdeeld tussen Brigitte Peeters (258 slagen), die haar titel daarmee prolongeerde, Anita van den Heuvel (268) die tweede werd en Renée Backus (272) die de derde plaats bemachtigde.

Heren

Bij de heren ging Ruud Vermeer (237) er na 3 rondes met de eerste prijs vandoor. Bart Kersten (242) werd tweede en met één slag meer werd Marc Bovee derde.

Heren senioren

Bij de heren senioren, die 2 rondes speelden, mag Rob Janssens (170) zich een jaar lang clubkampioen noemen. Arno van den Heuvel (179) werd tweede. Piet Hutjens (181) werd derde en mocht daarmee zijn tweede prijs van dit weekend in ontvangst nemen.

LGK op 4 oktober a.s.

Naast een mooie trofee en de verdiende bloemen ontvangen de als 1e en 2e geëindigde spelers een uitnodiging om deel te nemen aan het Limburgs Kampioenschap, het LGK, dat dit jaar op 4 oktober op de Golfhorst wordt gespeeld.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! Na de wedstrijden werd er op het terras nog lekker gegeten en gezellig nagepraat onder het genot van een drankje.

Jos Backus

Klik hier voor enkele foto’s!

Met dank aan onze sponsors!