Voor vroege vogels: het Early Bird Toernooi op 21 mei. Inschrijving gesloten!

09.05.2018 > Maandag 21 mei, tweede pinksterdag, vroeg uit de veren om lekker te golfen, met koffie/thee en een broodje, en na afloop nog even bijpraten met een heerlijke kop aspergesoep met minibroodje. Dit gezellige toernooi staat al enkele jaren op de wedstrijdagenda.

Hoe ziet deze dag eruit?

Start om 7.00 uur met een shotgun. Tijdens dit rondje golf van 18 holes zorgen Hans en Luuk Driessen voor de inwendige mens.

Geen ‘ochtendmens’, schrijf je in: de rust, de stilte en het fluiten van die andere vroege vogels zorgen voor een prachtig begin van tweede pinksterdag. De hele middag is dan nog beschikbaar voor familie en/of vrienden, of gewoon om zelf nog te doen waar je zin in hebt.

Kom genieten en doe mee! Inschrijven kan vanaf heden tot vrijdag 18 mei 12.00 uur.

Zie E-Golf4U voor verdere gegevens!

Namens de wedstrijdcommissie, Marian Kuenen en Han Driessen