Welkom

golfhorst-logoWelkom op de website van Golfvereniging Golfhorst

Onze vereniging is op 15 augustus 2002 opgericht en is aangesloten bij de NGF, de Nederlandse Golf Federatie. Diverse commissies en veel vrijwilligers zijn samen met een enthousiast bestuur actief om het golfen voor jong en oud tot een aangename vrijetijdsbesteding te maken. Wekelijks organiseert de vereniging diverse wedstrijden en door het jaar heen ook een aantal gezelligheidstoernooien.

Als je lid wilt worden van de Golfhorst of bij ons wilt komen spelen, raadpleeg dan de website van Golfbaan de Golfhorst.

Registratielidmaatschap

Heb je te weinig tijd om heel regelmatig bij ons te komen spelen, maar wilt je wel een actieve handicap behouden, dan nodigen wij je van harte uit om registratielid van Golfvereniging Golfhorst te worden. Als je de verenigingsbijdrage betaalt, slechts € 45,- per jaar, zorgen wij voor je NGF-pasje en het registreren van je handicap. Je bent dan tegelijkertijd volwaardig lid van onze actieve golfvereniging en je mag meedoen aan onze wedstrijden. Hiervoor dien je natuurlijk nog wel greenfee te betalen. Ben je geïnteresseerd in een dergelijk registratielidmaatschap, stuur dan een e-mail naar: secretariaat@golfvereniginggolfhorst.nl

Nieuw op de Golfhorst? Een mentor helpt je graag verder

Je bent lid geworden van onze vereniging, maar hoe nu verder? Je kent de baan nog niet, weet niet hoe je mee kunt doen aan wedstrijden, hoe de golfregels toegepast moeten worden in de praktijk, wie voor wat verantwoordelijk is en ga zo maar door. Veel vragen waar je als nieuwkomer mee wordt geconfronteerd.

Golfvereniging Golfhorst wil dat je je snel thuis voelt bij onze gezellige en actieve vereniging. Daarom hebben wij een aantal mensen bereid gevonden om jou, als je dat wilt, te begeleiden. Deze mentoren zijn al langer lid van onze vereniging en vinden het leuk om jou, als nieuw lid, wegwijs te maken op de baan en in de vereniging.

Schroom niet om hier gebruik van te maken. Stuur een e-mailbericht naar: rhb@golfvereniginggolfhorst.nl

Jeugd

De jeugd is welkom op de Golfhorst. Voor hen is door onze golf pro een speciaal trainings- en wedstrijdprogramma samengesteld.

Vereniging en BV werken nauw samen

Golfbaan de Golfhorst is geen eigendom van de vereniging maar van de Golfhorst BV. Ze wordt beheerd door de gebroeders Swinkels, zij zijn ook de eigenaren van Golfbaan de Swinkelsche in Someren. De vereniging onderhoudt goede contacten met de Golfhorst BV en werkt daar uiteraard ook nauw mee samen.

Hoe ziet onze baan eruit?

De Golfhorst heeft een uitdagende 18-holesbaan, par-70, met prachtige waterpartijen en een aantal aantrekkelijke hoogteverschillen. Daarnaast is er een prachtige 9-holes par-3 baan. Dit is voor de beginnende golfer een mooie baan om kennis te maken met de golfsport en voor de gevorderde speler een uitstekende mogelijkheid om korte slagen en putten te oefenen.

Om naar Golfhorst BV te gaan: https://www.golfbaandegolfhorst.nl/gasten/

Het bestuur